The Candy Store

The Candy Store este un concept nou în România. Experiențele excepționale nu țin cont de vârstă, așa că, ne-am dorit să creăm un mini oraș dedicat copiilor mici și mari. De ce să ne vizitezi? Pentru că, aici vei găsi nu numai dulciuri delicioase și cele mai simpatice jucării pentru copii, ci un tărâm unde timpul stă în loc și visurile devin realitate. Recunoaștem, suntem dependenți de zâmbete și voie bună! De culori, povești și oameni care știu să trăiască din plin fiecare clipă.
The Candy Store este mai mult decat un loc; este o stare de spirit. În acest sens, The Candy Store nu este doar un magazin cu patru pereți, niște rafturi cu produse și case de marcat. Totul este colorat, personalizat și plin de viață. Dacă vrei să te relaxezi, să faci o bucurie copilului tău sau pur și simplu să scapi de rutină, suntem exact escapada de care ai nevoie! Ne vom delecta cu ceva dulce, vom participa împreună la tot felul de activități distractive, dar și educative și vom redescoperi copilăria alături de cei mici. Trebuie, însă, să te avertizăm: te așteaptă o surpriză delicioasă la fiecare pas!
Locul de joacă este deschid pentru distracție iar tu te poți relaxa la shopping cât timp noi îl vom supraveghea și distra pe cel mic.
Tariful pentru 1 oră la locul de joacă este de 10 lei.
Tot la noi poți organiza și petreceri aniversare pentru copilul tău. Trebuie doar să ne contactezi.

Program:

09:00 – 21:00

Email: candy@bintek.ro

Telefon: 0730.120.763

Localizare