Stroie Baciul Sibian

Stroie Baciul Sibian este o afacere de familie, fondată în urmă cu 10 ani, în inima Ardealului, în comuna Jina, din județul Sibiu, la baza căreia stau valorile tradiționale românești, grija pentru oameni, calitatea și prospețimea preparatelor.
Deviza noastră, în comercializarea unei varietăți mari de produse tradiționale, este “calitate pe gustate”, pentru că materia noastră primă este atent selecționată de la producătorii locali din Mărginimea Sibiului.

Produsele noastre răspund dorului clienților pentru savoarea copilăriei, dar satisfac și cele mai pretențioase gusturi în preparatele curate, sănătoase și proaspete. Stroie Baciul Sibian comercializează carne și preparate din carne, brânzeturi și lactate din lapte proaspăt de la stână, dulcețuri și siropuri preparate după rețetelei băciței, dar și pâine coaptă cu dragoste pe vatră, la jar mocnit.

Brandul Stroie Baciul Sibian este fondat de tinerii interpreți de muzică populară Claudia și Dumitru Stroie, care și-au pus respectul pentru producătorii locali, pentru rețetele tradiționale și preocuparea pentru o hrană sănătoasă și curată, în această mică afacere de familie.

Program:

Zilnic: 09:00 – 21:00

Oferte curente

Localizare