Prestige

PRESTIGE INSURANCE BROKER are o echipă tânără și profesionistă, împărțită în paisprezece puncte de lucru în țară și în numeroase locații din București, cu o vastă experiență în asigurări generale, al cărei scop este de a oferi clienților servicii de consultanță și intermediere în asigurări la cele mai înalte standarde.

Obiectivele noastre constau în clădirea unui parteneriat cu clienții noștri prin oferirea unor servicii prompte și de calitate, cât și atragerea de noi clienți în portofoliul companiei acoperind toate tipurile de asigurări practicate pe teritoriul României.

În cazul în care alegeți să deveniți clientul nostru, vă oferim CONSULTANȚĂ GRATUITĂ în alegerea asigurării care răspunde cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Față de natura patrimoniului care urmează a fi asigurat, vă oferim cele mai bune soluții privind alegerea companiei de asigurări, având în vedere condițiile de asigurare pentru fiecare categorie de bun. În repetate situații, pentru clienții noștri am propus asiguratorilor modificarea condițiilor de asigurare în sensul adaptării acestora conform intereselor celor pe care îi reprezentăm.

De asemenea, pe toata perioada de valabilitate a polițelor de asigurare intermediate, acordăm servicii de asistență referitoare la atenționarea clienților în legatură cu data scadentă a ratelor de plată și ne implicăm în cazul producerii de evenimente asigurate, acordând consultanță până la soluționarea dosarelor de daună, în sensul recuperării de către client a contravalorii pagubelor suferite într-un timp cât mai scurt.

Puteți alege să vă asigurați prin intermediul nostru la cele mai importante societăți de asigurări precum: ALLIANZ, ASIROM, ABC ASIGURARI, GOTHAER,  GENERALI, GRAWE ASIGURARI, ERGO,  OMNIASIG, GROUPAMA, GENERALI, UNIQA, CERTASIG, EUROINS, CITY INSURANCE, AIG, MONDIAL, ASITO KAPITAL, societăți cu care avem o excelentă relație de colaborare.

Program:

Zilnic: 09:00 – 21:00

Oferte curente

Localizare