POLI

POLI CHINESE STREET FOOD este un lanț de magazine tip fast-food cu specific chinezesc apărut pe piața românească în anul 2018. Bucătarii noștri, toți originari din China, sunt selectați dintre cei mai buni în domeniu și sunt instruiți cu profesionalism de către un maestru bucătar, care supraveghează și se asigură că toate preparatele sunt pregătite la cele mai înalte standarde de calitate

Rețetele POLI provin din orașul Shaxian, din provincia Fujian, oraș faimos pentru preparatele tip fast-food, care reprezintă o parte importantă a patrimoniului gastronomiei chineze, din cele 240 de preparate tradiționale, 39 fiind considerate delicatese naționale. Bucătarii POLI au experiență în acest domeniu, în Republica Populara Chineză de peste 10 ani, căpătând foarte multă experiență și acumulând cunoștiințe temeinice în ceea ce privește prepararea mâncării tradiționale din această regiune.

POLI se diferențiază de restul lanțurilor de magazine tip fast food, în primul rând prin gustul autentic chinezesc, prin preparate proaspăt gătite cu cea mai performantă aparatură chinezească, la temperaturi mari, într-un timp foarte scurt pentru a păstra intactă aroma, textura, vitaminele și toate proprietățile nutriționale. Totodată, POLI a fost creat pentru ca toată lumea să își permită să mănânce mâncare chinezească, așadar, prețul mic este un alt diferențiator al nostru.

Program:

Zilnic – 09:00 – 21:00

Email:

Telefon:

Oferte curente

Localizare