Lelas

Numele mărcii noastre e o introducere a cuvântului „LELAS”, menționat în limba turcă, derivat din cuvântul „LILAC”, care înseamnă: floarea de liliac, la originea sa greacă, în simbolismul culorii și asociația naturală, am găsit o reflectare perfectă a valorilor noastre de bază și viziune.
În jurul numelui LELAS, am construit un personaj tânăr și mândru, plin de dragoste și inocență. Personajul nostru nu este unul slab, căci chiar și în cele mai grele perioade, liliacul este
primul care înflorește prezicând o primăvara care urmează să vină.

De la sediul nostru din Istanbul, un oraș plin de moștenire, cultură, contradicții și armonie, am lansat brandul nostru în 2014 cu scopul final de a reinventa industria de parfumuri turcești și de a
introduce LELAS ca un brand de lider mondial.
Viziunea noastră nu se bazează pe temeritate, imprudență sau chiar simple aspirații, deoarece provine dintr-o lungă experiență locală și internațională în domeniul industriei parfumurilor care ne-a permis să construim o bază solidă de vigoare pionieră, în care calitatea și disciplina funcționează în armonie cu pasiune și creativitate.

Criteriile noastre cele mai importante, în timp ce alegem parteneri și membri ai echipei, sunt de a avea pasiune și dragoste față de industria parfumurilor pe care o facem noi.
Din exterior, industria parfumurilor ar putea părea un loc de muncă ușor, însă orice profesionist în acest domeniu cunoaște cantitatea enormă de muncă asiduă și angajament necesar pentru a aduce un parfum de înaltă calitate la viață.
În modul în care ne percepem munca, în produsele pe care le livrăm clienților, luxul, atât spiritual, cât și fizic este un lucru indispensabil.
Compararea muncii noastre cu o altă muncă este o modalitate bună de a învăța și de a ne îmbunătăți, totuși, nu trebuie să aspirăm să devenim o copie a altor mărci. În Lelas avem întotdeauna un scop clar și știm exact ce ne definește și ce ne face speciali.
Credem cu tărie că onestitatea și integritatea sunt singurele modalități prin care o afacere să prospere și să depășească testele timpului.
Grupul LELAS pentru parfumuri distribuie în prezent în 13 țări cu un total de 75 de POS-uri și caută să acopere mai multe piețe din întreaga lume.
Rețeaua de distribuție existentă:
Asia continentală: Turcia, Iordania, Palestina, Oman, Qatar, Kuweit, Irak, Uzbekistan, Malaezia și Rusia.
Africa continentală: Algeria și Sudan
Europa continentală: România și Serbia.
America continentală: Statele Unite.

Obiectivul nostru principal este a furniza parfumuri de lux de înaltă calitate tuturor clienților.

Program:

Zilnic – 09:00 – 21:00

Email:

Telefon:

Oferte curente

Localizare