Las Vegas

Las Vegas a început ca o afacere de familie, dezvoltându-se treptat, fiind mereu deschiși unor noi parteneriate de business autohtone sau internaționale. Misiunea noastră este să oferim servicii de calitate care ating cele mai înalte standarde, alături de experții în jocuri de noroc, ce pot oferi jucătorilor libertatea de a se bucura de cele mai noi și performante produse în domeniu, am dezvoltat, astfel, parteneriate de succes.

Jucătorii care aleg să se destindă și să evadeze din cotidian în sala de jocuri Las Vegas, au la dispoziție peste 5.000 de mijloace de joc, fie că preferă slot-urile sau ruleta, fiecare aparat fiind dotat cu software de ultimă generație. De asemenea, aparatele conțin o multitudine de jocuri din care orice pasionat poate alege cu încredere.

Pe lângă câștiguri, suntem bucuroși să ne primim clienții în spații cu un design interior modern, realizat la cele mai înalte standarde, fie că sunt deschise de câțiva ani sau doar de câteva luni. Prin amenajarea sălilor noastre de joc, încercăm, întotdeauna, să îmbinăm confortul cu luxul, utilul cu frumosul, optând pentru un stil contemporan, care îi reprezintă cel mai bine pe cei care ne trec pragul. Elementele vizuale și piesele de mobilier au forme distincte și foarte atent realizate, cu un design atractiv și elegant.

Program:

Zilnic: 09:00 – 21:00

Email:

Telefon: 0771 470 208

Oferte curente

Localizare