Greige

Brand-ul GREIGE s-a născut din dorința de a crea o colecție proprie de textile de casă din materiale naturale și din iubirea pentru design, calitate și culoare!

Cu o gamă extinsă de textile pentru casa pentru adulți, copii și bebeluși, GREIGE se adresează celor ce iubesc produsele de cea mai înaltă calitate și satisfac până și cele mai pretențioase gusturi.

Culori uni, în trend, imprimeuri geometrice, florale potrivite pentru orice stil de amenajare: clasic sau modern, masculin sau elegant!

GREIGE înseamnă răsfaț, armonie, confort, somn odihnitor!

GREIGE propune conceptul mix and match, astfel clienții pot combina culori, imprimeuri și țesături diferite pentru a-și crea propriul set de lenjerie de pat!

Pentru colecțiile sale, GREIGE folosește doar materiale naturale de cea mai bună calitate: bumbac 100% renforce, percale și satin.

Bumbacul renforce este tesătura cea mai folosită pentru producția lenjeriilor de pat. Este rezistentă și ușor de întreținut. Țesătura renforce folosită pentru colecția GREIGE are o densitate de 144 și 150 fire/inch².

Bumbacul percale este o țesătură superioară, mată, rezistentă în timp. Așternuturile din bumbac percale sunt perfecte pentru orice anotimp. Tesătura percale folosită pentru colecția GREIGE are o densitate de 180 și 200 fire/inch².

Pentru cei ce preferă lenjeriile cu aspect mătăsos, delicat la atingere și rezistent la șifonare GREIGE propune bumbacul satin cu o densitate a tesăturii de 200 și 300 fire/inch².

Certificate Öko-tex Standard 100, produsele GREIGE  sunt ecologice și nu conțin substanțe dăunătoare pielii.

Program:

Zilnic – 09:00 – 21:00

Email:

Telefon:

Oferte curente

Localizare