Doctor SKiN

LA Doctor SKiN, lumea noastră ești TU!

Când vrei să te simți mai bine în pielea ta, când vrei ca aspectul exterior să îți reflecte vârsta interioară și nu neapărat anii din buletin, când te-ai săturat de complexe și nesiguranță de sine și mai ales, când ai nevoie de rezultate care se văd cu ochiul liber, vino la Doctor SKiN!

Bucură-te de tratamente dermatologice, estetice, faciale și de remodelare corporală, dar și de epilare definitivă laser cu cele mai noi și cele mai performante dispozitive din lume, pe care le găsești pe toate la un loc, doar la Doctor SKiN! Folosim numai aparatură medicală certificată, cu rezultate dovedite clinic, obținute în perfectă siguranță, fără efecte secundare nocive asupra sănătății tale.

Ești întotdeauna pe mâni bune la Doctor SKiN, în grija terapeuților și a medicilor noștri specialiști în dermatologie și chirurgie plastică estetică, care știu ce ti se potrivește și de ce este nevoie pentru a-ți atinge obiectivele. Personalul Doctor SKiN este constant instruit și evaluat, pentru a ne asigura că ai parte de cele mai bune servicii, dar și de cea mai bună expertiză cu putință.

La Doctor SKiN beneficiezi de:

Tratamente dermatologice pentru acnee, cicatrici, eczeme, dermatite, cuperoză, rozacee, psoriazis, vitiligo, pierderea părului, probleme cu unghiile, alunițe și alte formațiuni cutanate benigne, depistarea cancerului de piele, negi, hiperpigmentarea pielii, xantelasme, melasmă, veruci, unghie încarnată, rejuvenarea pielii îmbătrânite, pistrui, leziuni vasculare faciale și corporale, angioame, venectazii, telangiectazii, onicomicoze, hiperhidroză etc.

Tratamente estetice realizate de medicul chirurg specialist în chirurgie estetică și plastică:  lifting facial lichid, mărire buze cu acid hialuronic, eliminare riduri cu botox, tratament cearcăne, pungi și linii fine de sub ochi, mezoterapie injectabilă, tratament transpirație excesivă cu botox, rinoplastie fără bisturiu, mărire și ridicare pomeți cu acid hialuronic, contur mandibular și umplere riduri cu acid hialuronic, biorevitalizare de ultimă generație, tratament cu botox pentru corectarea zâmbetului gingival, liftingul nechirurgical al gâtului, procedura de slimming face cu botox, lipoliză injectabilă etc.

Tratamente faciale pentru hidratare intensă, pori dilatați, pete pe față, ten cu tendință acneică și/sau roșeață, piele lăsată, ten gras, coșuri, puncte negre, bărbie dublă, tratamente antirid și de rejuvenare facială fără injectare.

Tratamente de remodelare corporală pentru celulită, piele lăsată, detoxifiere, lifting fese, eliminarea grăsimii de pe linia sutienului și de pe spate, remodelarea brațelor, slăbire localizată și vergeturi.

Epilare definitivă laser cu două tipuri diferite de lasere: PrimeLase, cel mai puternic și mai performant dispozitiv de epilare laser din piață, de 10 ori mai puternic față de laserele obișnuite și laserul Elysion Pro, pentru care beneficiezi de garanție pentru rezultatele obținute! Dacă nu ne crezi pe cuvânt, programează-te la o ședință de test gratuită!

Cum ne plac prieteniile lungi și relațiile de lungă durată, beneficiezi de evaluare facială și corporală gratuită, de scheme de tratament personalizate, adaptate nevoilor și bugetului tău și mai ales, de prețuri prietenoase!

 

Program:

Zilnic: 09:00 – 21:00

Oferte curente

Localizare