CityGold

CityGold este o companie specializată în furnizarea de servicii financiar non-bancare prezentă pe piața din România de peste 30 de ani. Cu o rețea extinsă, de peste 25 de agenții în întreaga țară, achiziționăm și preluăm în amanet bijuterii și obiecte din aur, indiferent de caratajul acestora.

Ne străduim să oferim clienților noștri soluții rapide și sigure, fiind dedicați confidențialității și securității, astfel încât să vă simțiți în siguranță în timpul procesului de amanetare.

În plus, la CityGold vă oferim și alte servicii financiare utile. Putem facilita schimbul valutar, astfel încât să beneficiați de un curs competitiv, puteți realiza transferuri de bani rapid și în condiții de siguranță prin Western Union, puteți achiziționa bijuterii din aur având posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată.

Brandul nostru se remarcă prin profesionalism și atenția la detalii. Echipa noastră vă întâmpină cu o atitudine prietenoasă și vă oferă suportul necesar pentru a vă asigura o experiență plăcută în agențiile noastre.

Alegeți CityGold pentru servicii financiare de calitate și soluții rapide și eficiente în amanet și schimbul valutar. Suntem aici pentru a vă ajuta să faceți alegeri înțelepte și să vă îndepliniți obiectivele financiare.

Program:

Luni-Duminică: 09:00 – 21:00

Oferte curente

Localizare