Participă la concurs – 8 – 14 februarie

#Concurs🥰❤️ Cum ar fi să împarți cu persoana iubită un sejur romantic în Predeal? Alături de VIP Business Voyage, vrem să îți transformăm această dorință în realitate! ❤️🌹
📅 Perioada concursului: 8 – 14 Februarie
Povestea începe aici:
✔️ Vino la DN1 Value Centre, locul tău preferat pentru cumpărături și distracție.
✔️ Alege un colț sau un loc special din centrul nostru și fă o poză în acel loc. Fie că este unul cu priveliște panoramică, un loc de luat masa sau pur și simplu un colț al tău preferat – important este să fie un loc din DN1 Value Centre.
✔️ Postează fotografia în secțiunea de comentarii a acestei postări și nu uita să dai tag persoanei speciale alături de care ai dori să mergi în acest sejur romantic.
Urmărește-ne pentru a afla rezultatele! Pe data de 15 februarie, vom extrage norocosul câștigător care va avea ocazia de a petrece un sejur de neuitat în Predeal.
Nu rata șansa de a crea amintiri de neuitat cu persoana iubită! 💑🌄
⚠️ La acest eveniment se vor realiza fotografii și înregistrări video care vor fi utilizate pentru a împărtăși magia evenimentului pe platformele noastre de social media. Mai multe detalii pot fi găsite aici: https://dn1valuecentre.ro/…/nota-de-informare-privind…/
Regulament

Program:

Email:

Telefon:

Localizare