Descoperă Cosmosul la Planetariu Mobil

În perioada 11-13 noiembrie, vă așteptăm într-o călătorie fascinantă prin Univers în cadrul unui proiect educațional inedit: PLANETARIO!
Vino alături de colegii de clasă sau de prieteni la DN1 Value Centre și bucură-te de lecții interactive de astronomie într-un planetariu mobil, capabil să redea imagini 360 pentru o experiență unică.
Veți avea ocazia să vă familiarizați cu sistemul solar, planete, galaxii și veți afla lucruri inedite despre Univers. Spectacolele au o durată de 35-40 de minute si se repetă din oră în oră astfel:
– vineri, 11 noiembrie, în intervalele: 9:00 – 12:00 și 13:00 – 16:00
– sâmbătă, 12, și duminică, 13 noiembrie, în intervalele: 11:00 – 14:00 și 15:00 – 18:00
Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile și în ordinea sosirii, rezervarea locurilor se face la Planetariu pentru ziua în curs.
După vizionare îi invităm pe copii și la atelierele creative cu aceeași tematică pentru o bună aprofundare a noilor informații.
Eveniment recomandat copiilor între 5 și 14 ani.

Evenimentul va avea loc în galerie, în zona food court.

Mai multe detalii despre participare poți vedea în regulamentul evenimentului accesând butonul de mai jos.
La acest eveniment se vor realiza fotografii și filmări video ce vor putea fi folosite prin publicare în social media pentru promovarea evenimentului. Mai multe detalii poți afla de aici: https://dn1valuecentre.ro/eveniment/nota-de-informare-privind-fotografierea-si-filmarea-la-dn1-value-centre/
Termeni și condiții Planetariu Mobil

Program:

Email:

Telefon:

Localizare