Caravana Ecotic

ECOTIC împreună cu DN1 Value Centre organizează în perioada 15 – 17 aprilie 2022, o acțiune de conștientizare și informare pe tema colectării separate a deșeurilor electrice în vederea reciclării acestora.

Caravana ECOTIC, muzeul mobil al deșeurilor electrice, va staționa în parcarea din incinta DN1Value Centre și va fi deschisă pentru vizite. Incursiunea în lumea reciclării deșeurilor electrice prin intermediul acestui instrument interactiv, îi face pe cei care vizitează caravana să înțeleagă importanța colectării separate prin prisma materialelor reciclabile, dar și periculoase, care se pot recupera din echipamente.

Pe perioada campaniei cei ce aduc deșeuri electrice la caravană pot fi premiați cu un premiu instant.

Program caravană:

– 15.04.2022 – 15:00 – 19:00;
– 16 – 17.04.2022 – 12:00 – 18:00.

Nu uita: DN1 Value Centre îți oferă în permanență posibilitatea de debarasare a deșeurilor electrice mici, becuri/neoane și de baterii prin amplasarea în zona de food court a unui recipient dedicat.

Detalii despre campanie și regulamentul acesteia sunt disponibile pe www.ecotic.ro
La acest eveniment se vor realiza fotografii și filmări video ce vor putea fi folosite prin publicare în social media pentru promovarea evenimentului. Mai multe detalii poți afla de aici: https://dn1valuecentre.ro/eveniment/nota-de-informare-privind-fotografierea-si-filmarea-la-dn1-value-centre/

Regulament Campanie Caravana Ecotic

Program:

Email:

Telefon:

Localizare