Benzi desenate cu super eroi

Toți copiii sunt fascinați de super eroi și de desene.

Așa că, îi invităm duminică, 3 aprilie, de la ora 11:00 să ia parte la un eveniment special.
Îndrumați de autorul de benzi desenate Mihai Ionuț Grăjdeanu, școlarii vor descoperi universul benzilor desenate! Prin joacă și desen, își vor dezvolta imaginația și vor deveni creatorii propriilor cărți de benzi desenate. Personajele și povestea din bandă desenată vor fi inspirate din tema “Un super erou la cumpărături in DN1 Value Centre”. Prin intermediul atelierului, vor învăța să realizeze o pagină de bandă desenată cu câte două sau mai multe cadre, cu unul sau mai multe personaje, respectând un fir epic si dând naștere unei povești cu episoade scurte.

De asemenea, în zona de desfășurare a evenimentului va avea loc și o mini expoziție de benzi desenate ale autorului Mihai Ionuț Grăjdeanu iar la final, copiii vor primi și cadouri „Cartea mea de benzi desenate” cu autograf.

Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii despre participare poți vedea în regulamentul evenimentului accesând butonul de mai jos.
La acest eveniment se vor realiza fotografii și filmări video ce vor putea fi folosite prin publicare în social media pentru promovarea evenimentului. Mai multe detalii poți afla de aici: https://dn1valuecentre.ro/eveniment/nota-de-informare-privind-fotografierea-si-filmarea-la-dn1-value-centre/

 

Termeni și condiții participare eveniment ”Benzi desenate cu super eroi”

Program:

Email:

Telefon:

Localizare