Avanpost Educațional Școala de Valori în parteneriat cu DN1 Value Centre

Dezvoltarea prin educație a indivizilor unei societăți și inducerea de timpuriu a valorilor și principiilor etice și morale reprezintă metodele primordiale de creștere a eficacității sistemelor societății actuale, având ca rezultat îmbunătățirea calității vieții, crearea stării de bine și consolidarea relațiilor interumane.

Modelarea personalității, construirea caracterului și obținerea stării de bine se bazează pe valori absorbite din orizontul apropiat al individului încă de la o vârstă fragedă, continuând pe tot parcursul vieții sale. Societatea actuală este într-o continuă tranziție iar în acest context, individul are nevoie să trăiască în comunități în care să învețe, să se dezvolte, să comunice, să progreseze și să-și actualizeze potențialul. Prin urmare, există nevoia evidentă de spații educaționale care să cuprindă toate aceste nevoi ale individului, iar un centru comercial poate reprezenta locul oportun.

Ce oferim?

  • Oferim experiențe educaționale relevante, memorabile și distractive pentru dezvoltarea personală a indivizilor comunității căreia ne adresăm.
  • Recreăm modul de petrecere a timpului liber și rezervăm momente inedite de interacțiune a copiilor cu părinții/familiile lor.
  • Creăm locuri de practicare al voluntariatului destinate tinerilor din comunitate, oferindu-le astfel șansa de a intra într-unul dintre rolurile disponibile în Avanpostul Școala de Valori & DN1 Value Centre: comunicator, project manager sau trainer. Vezi mai jos link-ul de înscriere.

Cui ne adresăm?

Facilităm învățarea alternativă prin educație centrată pe valori, inteligență emoțională și educație financiară pentru tineret (6-17 ani) și adulți (18+ ani). Atelierele vor putea fi disponibile pentru copiii, tinerii, adulții și chiar pentru familiile din comunitate. Acestea vor fi organizate pe grupe de vârstă: 6-7 ani; 8-10 ani; 11-14 ani; 15-17 ani, 18+ ani, respectiv 27+ ani.

Unde?

Locația în care se vor desfășura activitățile programului este incinta DN1 Value Centre.

De ce tocmai ateliere de educație centrată pe valori, inteligență emoțională și educație financiară?

Pentru a crea o societate bazată pe valori sănătoase, cetățenii acesteia trebuie să învețe să gândească critic, să pună sub semnul întrebării lumea înconjurătoare, să devină mai reflexivi și mai conștienți de drepturile fundamentale pe care le au și de obligațiile sociale, dar și să contribuie pozitiv în procesul de luare a celor mai potrivite decizii comunitare.

Oamenii moderni ar trebui să fie creativi în a rezolva problemele cu care comunitatea lor se confruntă, mai ales în contextul actual, să fie dispuși să colaboreze, să se angajeze în conflicte bazate pe idei și să comunice eficient cu scopul de a genera soluții sustenabile pentru comunitatea lor, luptând cu demnitate pentru a construi o lume mai bună a viitorului.

Totodată, este important ca cetățenii să conștientizeze că succesul, prosperitatea și bunăstarea personală depinde, în primul rând, de starea comunității, nivelul de trai a masei critice, precum și de modul în care membrii comunității aleg să adere la valori comune care contribuie la starea de bine a tuturor acum și în viitor.

Când?

Incepand cu 20 decembrie 2021, poti accesa link-ul de pre-inscriere pentru copilul tău/copii tăi la unul dintre atelierele noastre de dezvoltare personală, inteligență emoțională și educație financiară pe care le vom organiza.

Avanpost Școala de Valori și DN1 Value Centre, începând cu ora 11:00: 8, 14, 21&22 și 28 mai.

  • Regatul Valorilor – ce este cu adevărat important în viața noastră și care-s valorile comunității: Băiețelul și Steluțele de Mare, Codul Chivalry, Regatul Pendo, Povestea Tabletelor, Choice, Comunitatea Olimpică a Valorilor.
  • Aventura EQ – în lipsa emoțiilor și sentimentelor, gândirea rațională nu are nici principii, nici putere: Povestea Rinocerului, Povestea Omulețului de Lemn, EQ Adventure.
  • BCR Școala de Bani – cum putem investi în propriul viitor și cum să ne creăm premize pentru bunăstare personală: FLiP BCR Școala de Bani pe Roți, SEIF BCR Școala de Bani.

Atelierele pot avea, după caz, o durată cuprinsă între 1 și 4 ore. Acestea vor fi organizate pe grupe de vârstă. Alocarea înscrierilor va fi efectuată telefonic, doar după ce efectuați înscrierea online, de principiu.

La unele ateliere pentru copiii mai mici (6-7 ani, respectiv 8-10 ani) ar putea participa și părinții.

Pentru înscriere accesează link-ul următor: https://forms.gle/bDfwXMTe9RN8jCheA

 

La acest eveniment se vor realiza fotografii și filmări video ce vor putea fi folosite prin publicare în social media pentru promovarea evenimentului. Mai multe detalii poți afla de aici: https://dn1valuecentre.ro/eveniment/nota-de-informare-privind-fotografierea-si-filmarea-la-dn1-value-centre/

Termeni și condiții participare Ateliere Avanpost Școala de Valori

Program:

Email:

Telefon:

Localizare